середа, 09 жовтня 2013 19:24

Посол Австрії вірить, що справу Тимошенко буде вирішено найближчим часом

Посол Австрії вірить, що справу Тимошенко буде вирішено найближчим часом
Вольф Дітріх Хайм. Фото: mvs.gov.ua
Посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм висловив надію, що справу лідера опозиції України Юлії Тимошенко буде вирішено найближчим часом .

Про це йдеться в офіційному спростуванні, яке сьогодні розповсюдило Посольство Австрії в Україні з-за невірного трактування деякими ЗМІ слів посла, передає Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу "Батьківщини".

"Посилаючись на інформацію, яку в зв'язку з інтерв'ю Посла Австрії в Україні пана Вольфа Дітріха Хайма 8-го жовтня 2013 р. Харкові деякими інтернет-медіа (на відміну від інших) було подано неправильно, Посольство Австрії в Україні просить скоріше розмістити в цих інтернет-виданнях відповідне спростування та роз'яснювальну інформацію з цього приводу наступного змісту:

"Під час інтерв'ю з представниками ЗМІ, яка відбулася в кулуарах Форуму "Вільна торгівля з європейськими партнерами - шлях до підвищення конкурентоспроможності регіонів" 8 - го жовтня 2013 р. Харкові, Надзвичайний і Повноважний посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм зазначив:

"Я сподіваюся, що справа Юлії Тимошенко може бути вирішено в найближчі дні або тижні", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Посольство Австрії зазначає, що "будь-які інтерпретації висловлювань (англійською мовою ) Посла Австрії, мають інший зміст, засновані на недосконалому перекладі або невірному їх розумінні з боку представників ЗМІ".
Зараз ви читаєте новину «Посол Австрії вірить, що справу Тимошенко буде вирішено найближчим часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі