середа, 16 травня 2012 15:08

Останнє слово Луценка: "Як вчить мудра Камасутра - безвихідної позиції немає"

Останнє слово Луценка: "Як вчить мудра Камасутра - безвихідної позиції немає"
Юрій Луценко: в мене буде ще багато останніх слів. Фото: comments.ua

Після перерви в роботі Апеляційного суду, Юрій  Луценко виголосив своє останнє слово.

Говорити він почав з демонстрації  на плакаті схеми звинувачень, за допомогою якої він продемонстрував, що всі 86 свідків підтвердили, що жодних вказівок щодо водія Приступлюка не отримували.

Луценко зробив багато політичних заяв, запропонував схему боротьби з корупцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко попросив суд не позбавляти правоохоронців права святкувати День міліції

"Я не вважаю, що й далі повинен поглиблюватись в делаті кримінальної справи, - розпочав він. - Думаю, що всі розуміють, що це не кримінальна справа, а політична. Луценко винен політично - бо є політичним опонентом влади".

За словами екс-міністра МВС, формально останнє слово у нього було півтора місяці тому у Печерському суді. І цю промову від присвятив президентові України Януковичу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко написав програму боротьби для опозиції - вже сьогодні його можуть етапувати

"В мене попереду ще три суди, тому буде багато останніх слів, сьогодні в мене слово "З-за грат-2".

У останноьму слові Луценко багато цитував класиків та відомих людей: "Идти неуклонно вперед через задний проход", - процитував він письменника Салтикова-Щедріна, маючи наувазі сучасну Україну.

Він закликав об'єднуватися небайдужих людей та приймати участь у протестах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада відмовилась навіть розглядати амністію Тимошенко і Луценка

"Як вчить мудра Камасутра - безвихідної позиції немає. Шанс на зміну ситуації дають чергові вибори у Верховну Раду. Ні на йоту не вірю у здатність Партії регіонів покінчити із корупцією. Вони можуть покінчити із корупцією та злочинністю тільки через власне харакірі", - зазначив Луценко.

Через 30 хвилин після початку промови Луценка, головуючий суддя звернув увагу, що промова має буде ближче до кримінальної справи, і не бути політичною заявою. На що Луценко відповів: "Я нікому нічого не винен, в останньому слові я можу сказати по суті".

Зараз ви читаєте новину «Останнє слово Луценка: "Як вчить мудра Камасутра - безвихідної позиції немає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі