пʼятниця, 25 квітня 2008 14:24

Портнов працюватиме в Кабміні

Перший віце-прем"єр-міністр України, кандидат у мери Києва Олександр Турчинов підтвердив, що у Будинку уряду готують кабінети для роботи нового керівництва Фонду державного майна.

Про це він заявив на прес-конференції в УНІАН.

Турчинов зауважив, що у випадку блокування будівлі ФДМУ він не бачить нічого поганого у тому, аби нове керівництво працювало у приміщенні уряду. "Ми не будемо йти на штурм", - наголосив Турчинов.

Водночас, він висловив сподівання, що керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей виконає законне рішення уряду і не буде перешкоджати роботі ФДМУ.

6 лютого 2008 р. Кабмін відсторонив Валентину Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМУ і призначив виконувати ці обов`язки Андрія Портнова.

Проте вже 7 лютого Президент Віктор Ющенко своїм указом зупинив дію розпорядження Кабміну про відсторонення Семенюк-Самсоненко від виконання обов"язків голови ФДМУ. Президент також направив відповідне подання з приводу конституційності розпоряджень Кабміну до Конституційного Суду.

Сьогодні, 25 квітня, прем`єр-міністр Юлія Тимошенко представила колективу ФДМУ Портнова як в.о. голови Фонду.

Зараз ви читаєте новину «Портнов працюватиме в Кабміні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі