четвер, 04 квітня 2019 18:52

Порошенко з'явився на стадіоні
3

Президент Петро Порошенко з'явився на стадіоні "Олімпійський". Відповідний стрім йшов увечері в четвер на каналі президента в Facebook.

"Нікому не дозволимо принижувати нашу державу", - сказав Порошенко.

Там він зустрічався з учасниками український збірної Invictus Games.

Разом з Порошенком на "Олімпійському" була перший віце-спікер Ірина Геращенко.

"Найближчими днями я підпишу річну національну програму співпраці з НАТО. Продовжимо наш рух уперед. Фахівці з країн-членів НАТО допомагають нам, в тому числі, реабілітацією, фінансово, переозброєнням армії", - заявив Порошенко.

"Сьогодні вся країна побачить, що саме робиться на стадіоні "Олімпійський", які українські герої тут тренуються", - додав президент.

Тим часом на сайті президента з'явилася інформація, що 5 квітня о 9:00 Порошенко відвідає "Олімпійський". Там, за попередньою заявою його виборчого штабу, він має пройти медогляд перед дебатами, як того просив кандидат у президенти Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не здаватиме аналізи в "Олімпійському" і зробив нову пропозицію

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. І закликав пройти медичну експертизу.

Порошенко погодився зустрітися на НСК "Олімпійський". При цьому порадив опоненту почитати правила, які передбачають проведення дебатів на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко з'явився на стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі