четвер, 04 квітня 2019 15:18

Порошенко запросив Зеленського разом пройти тест на алкоголь і наркотики

Порошенко запросив Зеленського разом пройти тест на алкоголь і наркотики
Порошенко чекатиме Зеленського на "Олімпійському" зранку 5 квітня. Фото: president.gov.ua

Нинішній президент Петро Порошенко запросив свого опонента шоумена Володимира Зеленського до медпункту для здачі аналізів.

Про це на брифінгу повідомив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв.

"У рамках підготовки до дебатів Петро Порошенко завтра о 9:00 чекає Володимира Зеленського у медичному пункті стадіону "Олімпійський" для здачі всіх необхідних аналізів, у тому числі на предмет вживання алкоголю та наркотиків", - сказав Медведєв.

Він зазначив, що це має бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій.

"Виборці мають знати і це", - додав Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що обіцяють українцям Порошенко та Зеленський: порівняння програм

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. І закликав пройти медичну експертизу.

Порошенко погодився зустрітися на НСК "Олімпійський". При цьому порадив опоненту почитати правила, які передбачають проведення дебатів на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко запросив Зеленського разом пройти тест на алкоголь і наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі