субота, 03 січня 2015 18:37

Порошенко зустрівся з директором Європейського бюро по боротьбі з шахрайством

Автор: fedpress.ru
 

Сьогодні Президент України Петро Порошенко зустрівся з директором Європейського бюро по боротьбі з шахрайством Джованні Кесслером, інформує прес-служба адміністрації глави Української держави.

"Президент України провів зустріч з директором Європейського бюро по боротьбі з шахрайством Джованні Кесслером", - йдеться в повідомленні адміністрації, оприлюдненому в офіційному твіттер в суботу.

Подробиці зустрічі поки не повідомляються.

Нагадаємо, 29 грудня 2014 П.Порошенко на прес-конференції в Києві повідомив, що має намір після новорічних свят провести зустріч з членами комісії з проведення конкурсу на посаду директора Національного антикорупційного бюро.

Від Верховної Ради до складу конкурсної комісії увійдуть директор Європейського бюро по боротьбі з шахрайством Джованні Кесслер, громадський діяч, екс-міністр культури України Євген Нищук, а також громадсько-політичний діяч, один з авторів тексту Конституції України Віктор Мусіяка.

Уряд затвердив своїми представниками в конкурсну комісію Йосипа Зісельса, Олександру Яновську та Юрія Бутусова.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко зустрівся з директором Європейського бюро по боротьбі з шахрайством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі