пʼятниця, 06 квітня 2012 08:25

Порошенко запевнив, що в уряд пішов, аби самотужки покращувати життя

Порошенко запевнив, що в уряд пішов, аби самотужки покращувати життя
Петро Порошенко не хоче сидіти, склавши руки. Фото: ura-inform.com

Міністр економіки та торгівлі України Петро Порошенко запевняє, що пішов працювати в уряд, аби покращити життя людей.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Причини, чому я прийняв запрошення і пішов у владу є дуже прості. Ситуація в Україні насправді є дуже важкою. В першу чергу, люди стикаються з економічними проблемами", - наголосив він.

"Економічні проблеми, які на сьогодні існують в країні, є наслідком, результатом дуже серйозних прорахунків. Страждають від цього не депутати, не міністри. У першу чергу, основний тягар беруть на себе  звичайні, прості люди", - додав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко задекларував п'ять квартир

Він також запевнив, що зможе самотужки виправити ситуацію, яка склалася в країні.

"Одна позиція – сидіти спокійно, тримати дулю в кишені, мріяти, що воно само собою зміниться, сподіватися, що самі прийдуть найкращі часи і розводити руками, що нічого в тебе не вийде. Бо ти один, що ти один можеш змінити...", - наголосив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Порошенко — успішний бізнесмен, але успішним політиком він ще не був"

Він додав: "Я хотів би зараз своїми діями продемонструвати, наскільки багато залежить від однієї людини. Як одна людина може продемонструвати ефективність боротьби з нечесними державними закупівлями, з непрозорими бюджетними тендерами, з неефективними економічними рішеннями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко погодився стати міністром, бо хоче в Раду і бізнес-гарантій - думка

"Підстав для цього більш ніж достатньо. Бо на сьогоднішній день за перші три місяці ми маємо різки падіння темпів зростання промислового виробництва, уповільнення темпів ВВП, суттєве погіршення торгівлі основними продуктами українського експорту, величезні закриті ринки основних партнерів українського експорту, зупинку, замороження переговорів з Європейським союзом, надзвичайно важкі газові проблеми з РФ. І цей лист можна продовжувати", - розповів Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко запевнив, що в уряд пішов, аби самотужки покращувати життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі