пʼятниця, 30 березня 2012 17:46

"Порошенко може стати віце-прем'єром або першим віце-прем'єром" - Карасьов

"Порошенко може стати віце-прем'єром або першим віце-прем'єром" - Карасьов
Ставати міністром восени для Порошенка було б пізно, вважає політолог Фото: telekritika.ua

До виборів буде випробувальний термін Петра Порошенка. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив політолог Вадим Карасьов.

"Ситуація в економіці складна. Країна обтяжена боргами. Це треба розрулити влітку, а не восени. У політиці важливо прийти в потрібний час у потрібне місце, яке можна використати на благо держави, суспільства і себе. Ставати міністром восени для Порошенка було б пізно. До виборів буде його випробувальний термін. Зрозуміло, що він балотуватиметься у своєму окрузі", - наголосив він.

За словами Карасьова, для Порошенка Міністерство економіки – це проміжна і транзитна ланка.

"У Вінницькій області балотуватимуться і його соратники, які підтримуватимуть владу. У нього є шанс гарантувати їм проходження до парламенту. Порошенко потрібен владі для контролю над областю. Після виборів постане альтернатива: йти до Верховної Ради чи залишитися в уряді. Він претендуватиме на підвищення. Може стати віце-прем'єром або першим віце-прем'єром", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко обігнав Клюєвих і став найбагатшим чиновником

Про те, як Порошенку треба діяти, щоб допомогти країні зробити крок уперед, Вадим Карасьов розповідає у новому номері журналу "Країна" № 12 (115) за 29 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Порошенко може стати віце-прем'єром або першим віце-прем'єром" - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі