пʼятниця, 30 березня 2012 11:46

"Зрозуміло, Порошенко іде у владу з добрими намірами" — Карасьов

"Зрозуміло, Порошенко іде у владу з добрими намірами" — Карасьов
Людина такого типу, як Порошенко, керується змішаними почуттями – і державними, й особистими, наголошує політолог Фото: news.liga.net

У країні є партія чесних людей і партія негідників. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив політолог Вадим Карасьов.

"Зрозуміло, Порошенко іде у владу з добрими намірами. Людина такого типу керується змішаними почуттями – і державними, й особистими. Але є важливіші речі. Сьогодні Україна ділиться не за принципом: влада – опозиція. Основний поділ: нове суспільство і стара влада", - зауважив він.

За словами політолога, у країні є партія чесних людей і партія негідників.

"Чесних більше в суспільстві, аніж у владі чи опозиції. Є партія професіоналів, і партія неспроможних керувати. Загалом сьогодні Україна розколота не на Схід і Захід. Маємо, скоріше, розкол між традиціоналістами й модерністами, між пострадянським минулим і проєвропейським майбутнім. Цей розкол ставатиме все відчутніший", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка хочуть наблизитися до Митного союзу

Між тим, Карасьов підкреслив, що проєвропейськість не означає, що завтра треба вступати в ЄС.

"Це європейські принципи побудови влади й суспільства. Можливо, із часом змагання буде за те, де стане більше проєвропейських людей – в опозиції чи у владі. Якщо опозиція більше уособлюватиме сучасний світ, вона виграє. Якщо ж людей із новим мисленням примагнічуватиме влада, то переможе вона", - зауважив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр отримав прямий доступ до президента

Про те, чи не звалять на Порошенка провали в економіці, Вадим Карасьов розповідає у новому номері журналу "Країна" № 12 (115) за 29 березня 2012 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Зрозуміло, Порошенко іде у владу з добрими намірами" — Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі