четвер, 24 лютого 2022 10:21

Порошенко закликав запровадити проти Росії пекельні санкції

Порошенко закликав запровадити проти Росії пекельні санкції
Експрезидент Петро Порошенко: "Ми боремося за правду і обов'язково переможемо"

Путін оголосив війну всьому цивілізованому світу, але Україна переможе.

Про це сказав Петро Порошенко журналістам біля Верховної Ради.

"Путін оголосив війну не Донбасу, як він заявив у своєму телезверненні, не тільки українському народу і Українській державі, а оголосив війну Європі і всьому цивілізованому світу. Ні в кого вже не залишилося жодних ілюзій і жодних надій. Путін розуміє лише силу", – наголошує Порошенко.

"Нас чекають великі випробування. Але ми б'ємося і боремося на своїй землі, ми б'ємося і боремося за правду", – переконаний Порошенко.

"Ми маємо всі підстави отримати реальну допомогу – і не лише санкціями, не лише грошима. В першу чергу чого зараз потребує Україна – це Ленд-ліз, високотехнологічна зброя, захисна, летальна – для того, щоб рішення кожного російського солдата зайти на святу українську землю не залишилося безкарним", – наголосив п'ятий президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко закликав запровадити жорсткі санкції проти Путіна - Financial Times

"Я хочу, щоб всі побачили, що Київ демонструє відповідальну поведінку. І нам зараз треба зробити рішучі дії по терміновій організації заходів територіальної оборони. Включно з роздачею зброї цивільному населенню, запуску дронів, засобів комунікації і все інше для того, щоб підвищити ціну, якщо загарбник буде просуватися далі", – пояснює лідер партії.

"Ми вимагаємо "пекельних" санкцій і твердо переконані, що вони будуть. Надія на армію. Надія на український народ і надія на наших партнерів. Найбільш важким буде протриматися перші три дні, тому що потім ми будемо мати позицію наших партнерів, які дозволять нам підвищити ефективність нашої боротьби. Я твердо переконаний, що ми протримаємося", – говорить Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко закликав запровадити проти Росії пекельні санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі