вівторок, 17 червня 2014 23:55

Порошенко та Путін обговорили тему можливого припинення вогню

Порошенко та Путін обговорили тему можливого припинення вогню
kp.ua

Володимир Путін і Петро Порошенко обговорили ситуацію на сході України. Про це повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на видання Газета.Ру.

За словами Пєскова, глави держав провели телефонну розмову, в ході якої обговорили актуальні питання двосторонніх російсько-українських відносин.

"Була порушена тема можливого припинення вогню в районі бойових дій на південному сході України", — розповів Пєсков.

Також Путін у ході телефонної розмови з Порошенко висловив стурбованість у зв'язку з трагічною загибеллю російських журналістів, а також акцентував увагу на необхідності безумовного забезпечення безпеки журналістів, що працюють в Україні в зоні конфлікту.

"Петро Порошенко висловив співчуття у зв'язку із загибеллю представників російських ЗМІ і запевнив Путіна в тому, що за його вказівкою буде проведено відповідне розслідування, а також вжито необхідних заходів щодо забезпечення безпеки журналістів", — розповів Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко та Путін обговорили тему можливого припинення вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі