вівторок, 12 лютого 2013 08:57

Порошенко розповів, за рахунок чого розвивається "Рошен"

Порошенко розповів, за рахунок чого розвивається "Рошен"
Петро Порошенко. Фото: file.liga.net

Зростання капіталізації концерну "Рошен" відбулося за рахунок інвестицій і зростання активів в Росії, Німеччині і Угорщині.

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив бізнесмен, народний депутат Петро Порошенко.

Відповідаючи на зауваження народного депутата від Партії регіонів Володимира Олійника щодо того, що за останній час в Україні різко зросла кількість мільйонерів, серед яких є і Порошенко, він пояснив:

"Левова частина інвестицій компанії "Рошен", які мені належать, які забезпечили таке зростання капіталізації, на жаль, я підкреслюю, на жаль, робляться не в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатші депутати - Колесніков і Порошенко, а найбідніші - "свободівці" і комуністи

"Зростання капіталізації відбулося за рахунок інвестицій і зростання активів в Росії, Німеччині і Угорщині, бо там бізнес-клімат краще, ніж у нас", - зазначив Порошенко.

Водночас він додав, що бачить своїм завданням зробити так, щоби в Україні був такий самий позитивний інвестиційний клімат. "Моя мета і моя боротьба, щоби створити інвест-клімат такий в Україні", - запевнив нардеп.

"За останні 20 років Порошенко Петро Олексійович побудував 15 заводів. І хто побудує більше - продемонструйте. Порошенко створив 30 тисяч нових робочих місць. Якщо мені це вдалося, це може вдатися й іншим. Але створіть відповідні умови", - наголосив він.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів, за рахунок чого розвивається "Рошен"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі