середа, 22 липня 2015 09:49

Порошенко на Луганщині представить нового губернатора - ЗМІ

Порошенко на Луганщині представить нового губернатора - ЗМІ

Президент України Петро Порошенко в середу відвідає Луганську область.

"У середу, 22 липня, президент України Петро Порошенко здійснить робочу поїздку до Луганської області", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті глави української держави в середу вранці.

За інформацією "Інтерфакс-Україна", президент представить нового главу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, що 5 липня Порошенко своїм указом звільнив з посади голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля і призначив його головою Закарпатської облдержадміністрації.

Того ж дня на сайті глави української держави був оприлюднений указ про призначення виконуючим обов'язки голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Клименка, який раніше був заступником голови Луганської ОВГА з питань громадського порядку та безпеки.

19 липня Порошенко повідомив, що розглядає три кандидатури посаду нового очільника Луганщини.

Однією з них є кандидатура волонтера і координатора громадської організації "Народний тил" Георгія Тука. Нібито це вже узгоджено. Сам Тука не втримався і непрямо повідомив про свою нову посаду на сторінці у Facebook.

"1:30. Остання нарада закінчена. Можна і поснідати ... Заодно і вивчити Закон про військово-цивільні адміністрації!" - натякнув волонтер.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко на Луганщині представить нового губернатора - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі