понеділок, 22 квітня 2013 10:41

Порошенко може стати кандидатом від опозиції на київських виборах

Порошенко може стати кандидатом від опозиції на київських виборах
Петро Порошенко. Фото: zn.ua

В опозиції впритул підійшли до того, щоб назвати узгодженого кандидата на виборах мера Києва і одним з найбільш вірогідних претендентів є народний депутат Петро Порошенко.

Як повідомляє видання "Коммерсантъ-Украина" за посиланням на власні джерела, якщо у виборах вирішить брати участь лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, то П.Порошенко відмовиться від боротьби. Однак, перш ніж назвати претендента на пост столичного мера, опозиція публічно представить документ "Принципи висування єдиного кандидата", де, можливо, будуть обумовлені зобов'язання кандидата перед висунули його опозиційними політичними силами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепер судді знають, що їм нема чого боятися, бо залежать лише від більшості у ВР – експерт

Про те, що в парламентській опозиції визначили кандидата, якого підтримають на виборах мера Києва, заявив у суботу один з можливих учасників боротьби за цей пост, народний депутат Петро Порошенко в ефірі "П'ятого каналу", уточнивши, що назвати узгодженого кандидата повинні "лідери опозиційних партій і фракцій". При цьому він дав зрозуміти, що сам може виявитися цим кандидатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидат від опозиції на виборах мера Києва має бути без президентських амбіцій - експерт

"Петро Порошенко, якщо він буде визначений об'єднаною опозицією як єдиний кандидат, гарантовано буде брати участь у виборах, гарантовано переможе, гарантовано в дуже короткий термін зробить все від нього залежне, щоб життя в Києві змінилася на краще", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко може стати кандидатом від опозиції на київських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі