пʼятниця, 18 грудня 2015 11:12

Порошенко і Тимошенко поділили владу в областях - ЗМІ

У середу, 16 грудня, в Україні завершилося призначення голів обласних рад.

Головою Дніпропетровської облради став Гліб Пригунов, який очолює регіональний осередок "Блоку Петра Порошенка". Таким чином у всіх 22 облрадах України визначилися з головами, - пише "Апостроф"

Більшість з них представляють або партію "Блок Петра Порошенка", або "Батьківщину" Юлії Тимошенко, які таким чином зафіксували політичний вплив в органах влади.

 

Поза процесом залишилися тільки Донецька і Луганська області, на території яких продовжується АТО, а також анексований Крим.

Пригунов став 13-м представником президентської політсили серед голів облрад. Ще чотири висуванці "БПП" обійняли посаду першого заступника голови облради. Водночас партія "Батьківщина" зуміла провести п'ятьох своїх кандидатів у керівництво обласними радами. Також сім соратників екс-прем'єра Юлії Тимошенко стали першими заступниками голів обласних рад. І лише у чотирьох областях вищий пост в облраді зайняли депутати від партій Укроп", "Опозиційний блок", "Свобода" і Радикальної партій. Крім того, у трьох облрадах ще не визначилися з кандидатами на посаду першого заступника голови.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Тимошенко поділили владу в областях - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі