неділя, 27 травня 2012 17:48

Попову нема коли думати про вибори мера через напружену роботу

Попову нема коли думати про вибори мера через напружену роботу
Глава КМДА не витримує такого режиму Фото: kiyany.obozrevatel.com

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявляє, що політикою не займається і про майбутні вибори мера не думає.

"Період моєї діяльності головою КМДА - це період поза політикою. Я, практично, цим не займаюся, в мене на це немає часу. Для того, щоб ввести стільки об'єктів в експлуатацію до 1530-річчя (Києва - ред.), а я їх зараз навіть втомлюся перераховувати, я вам скажу, треба працювати цілодобово", - сказав він журналістам на відкритті Музею історії Києва в неділю.

За словами Попова, він такого режиму не витримує: "Як і будь-яка інша нормальна людина".

"Але у мене точно немає часу поки на політику. Коли будуть оголошені вибори, можливо, у мене будуть політологи, і я готовий буду з вами на цю тему дискутувати", - зазначив він.

Сьогодні, 27 травня, глава КМДА Олександр Попов вручив Музею історії Києва символічний ключ від нової будівлі. Музей розміститься на трьох поверхах. Зокрема, на другому поверсі будуть представлені картини сучасних київських художників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У липні київського мера вже точно не обиратимуть - Черненко

"За всі роки незалежності в Києві ще не було такої меценатської акції", - сказав Попов.

За його словами, музей відкриє двері для відвідувачів до Дня незалежності України. За цей період працівники музею підготують експонати, які вісім років за відсутності в місті свого музею зберігалися в Українському домі.

Зараз ви читаєте новину «Попову нема коли думати про вибори мера через напружену роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі