вівторок, 14 січня 2020 05:47

Положинський дав свідчення у справі Шеремета

Положинський дав свідчення у справі Шеремета
Сашка Положинського викликали до суду. Фото: Сегодня

Музикант, фронтмен гурту "Тартак" Олександр Положинський дав свідчення як у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

"Розповів всю правду, все, що знав. Нічого поганого мені вдіяти не намагалися, спілкування проходило в присутності одного з адвокатів Андрія Антоненко. Слідчий вів себе цілком коректно, ставлення дружнє. Не знаю, можливо, це хитрощі і просто "поганий коп" до мене не прийшов, і мені дістався той, який в парі "поганий-хороший" повинен був бути "хорошим" ... Якихось питань, негативу до слідчого до мене немає", - він повідомив у відеоролику, який опублікував у Fасеook.

Положинський висловив надію, що Антоненко, а також інших підозрюваних - дитячого кардіохірурга і волонтера Юлію Кузьменко і військову медсестру Яну Дугарь виправдають, так як вони, на його думку, не мають стосунку до вбивства Шеремета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це операція ФСБ": Антоненко розповів, чому його запідозрили у вбивстві Шеремета

12 грудня поліція затримала трьох підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Це військова медсестра Яна Дугар, волонтер Юлія Кузьменко, ветеран АТО Андрій Антоненко. Мотивом підозрюваних слідчі вважають спробу дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Положинський дав свідчення у справі Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі