середа, 27 серпня 2008 16:21

Політтехнологи з Банкової роблять Ющенку "ведмежу послугу"

Бютівець Олег Ляшко вважає, що політтехнологи, які сидять на Банковій, роблять Президентові Ющенку "ведмежу послугу": "Нехай Ющенко пригадає, скільки на нього "виливали бруду", коли він пішов у відставку з посади прем"єра, і чим це закінчилося".

"Переможця в цій "війні" (між Кабміном і Секретаріатом Президента) не буде. Як довго вона продовжуватиметься? Є декілька варіантів, але закінчаться вони всі одним: програшем того, хто її ініціював, а саме - Секретаріату Президента.

Вони можуть вести цю "війну" аж до президентських виборів. Якщо в Секретаріаті думають, що це знизить рейтинг Тимошенко або якось їй перешкодить, то вони дуже помиляються, - запевняє Ляшко. - Насправді, людям дуже не подобається, що різні гілки влади "обливають брудом" один одного. Це схоже на дурдом. Я вважаю, що народ не голосуватиме за тих, хто його ініціює".

"Я думаю, політтехнологи, які сидять на Банковій, роблять Президентові "ведмежу послугу", кажучи йому, що коли вони розповідатимуть казки про Тимошенко, то це ніби як підніме його рейтинг, а її - знизить. Здається, буде з точністю навпаки, - відзначив політик, коментуючи звинувачення на адресу Юлії Тимошенко в зраді національних інтересів. - Хай Ющенко пригадає, скільки на нього "виливали бруду", коли він пішов у відставку з посади прем"єра, і чим це закінчилося".

ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Політтехнологи з Банкової роблять Ющенку "ведмежу послугу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі