субота, 04 листопада 2017 00:19

Поліція Києва і області в наступні 10 днів переходить в посилений режим

Поліція Києва і області в наступні 10 днів переходить в посилений режим
Поліція переходить на посилений режим роботи. Фото: Обозреватель

Поліція Києва та Київської області перейшла на посилений режим роботи у зв'язку з посиленням контртерористичного режиму.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції Андрій Крищенко з посиланням на наказ голови Нацполіції Сергія Князєва, передає "Народна Правда".

Як пояснив Крищенко, значно посилено патрулювання місць скупчення людей, залізничних вокзалів, аеропорту. Йде перевірка транспорту на в'їзд і виїзд з Києва, здійснюється чергування в метро. Підозрілі особи будуть зупинятися для поверхневого огляду і перевірки документів.

Крищенко також зазначив, що в Києві тривають заходи по посиленню контртерористичного режиму, і тому поліція просить людей з розумінням ставитися до підвищення заходів безпеки.

Додатково патрулюванням вулиць Києва будуть займатися 1350 правоохоронців, а в разі ускладнення криміногенної обстановки, кількість нарядів поліції буде коригуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські хакери намагалися зламати українську програму управління артилерією

Раніше повідомлялося, що в Києві представники СБУ затримали двох росіян, які вели підривну діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Поліція Києва і області в наступні 10 днів переходить в посилений режим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі