неділя, 27 липня 2014 17:10

"Похорони" біля Ради, "Комуняку на гілляку", "Україні потрібна Надія" — протести тижня, що минає
8

Тиждень, що минає, відзначився активністю українців. Місце основних акцій — Адміністрація президента, окружний адмінсуд, посольство Росії в Україна.

Gazeta.ua пропонує найцікавіші протести та мітинги в період з 21 по 27 липня.

21 липня, Київ

Близько 80 українських фермерів оголосили голодування біля будівлі Адміністрації президента на знак протесту проти рейдерського захоплення сільгоспземель в Київській області. Вони розмістили розтяжки з написами "Тягнибок, забери свого міністра", "Аграрії - опора армії".

22 липня, Київ

Біля Верховної Ради відбулася низка протестних акцій. Одні активісти виступали на підтримку діючого міністра охорони здоров'я Олега Мусія. Інші - за збереження статусу української мови. Треті вимагали ротації учасників АТО, а також введення воєнного стану та повної мобілізації.

Автор: УНН
 

Автор: УНН
 

22 липня, Київ

Поблизу українського парламенту відспівали 58-річного Олексія Лепкалюка - учасника Майдану, котрий загинув під Луганськом. Він стояв на столичному Євромайдані з перших днів, а коли розпочалася неоголошена війна на Сході, вирушив туди.

Автор: УНН
 

23 липня, Київ

Близько 300 людей біля Адміністрації президента перев'язали голови білими стрічками із написами "Голодую". Вимагають звільнення міністра АПК Швайки. Кажуть, що він задіяний у корупційних схемах, які були й раніше.

Автор: УНН
 

24 липня, Київ

Біля будівлі окружного адмінсуду, де відбувається судове засідання щодо заборони Компартії, зібралися прихильники Радикальної партії Олега Ляшка та "свободівців". Вони розгорнули прапори з написами: "Комуняку на гілляку", "Комунізм=фашизм", "Комуністи=терористи".

Автор: УНН
 
Автор: УНН
 

24 липня, Київ

У Києві під посольством Російської Федерації проводиться одиночний пікет проти війни на Донбасі. Протестувальниця Марія Берлінська тримає плакати: "Припиніть вбивати мій народ" і "Звільніть Надю Савченко, вбивці!".

Автор: Gazeta.ua
 

25 липня, Київ

Близько десятка громадських активістів вимагають звільнення української військової Надії Савченко під посольством Росії в Києві. Вони тримають плакат з написом "Україні потрібна Надія".

Автор: Gazeta.ua
 

 

Зараз ви читаєте новину «"Похорони" біля Ради, "Комуняку на гілляку", "Україні потрібна Надія" — протести тижня, що минає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі