пʼятниця, 18 березня 2022 16:50

Подоляк звернувся до "диванних експертів"

Подоляк звернувся до "диванних експертів"
Подоляк запевнив, що все під контролем. Фото: Telegram

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк просить, щоб взяли паузу "експерти", які намагаються вчити українців воювати та вести переговори.

Про це він сказав у відеозверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сьогодні від самовпевненості Росії немає й сліду" - Подоляк

"Єдність країни. Коли всі одне за одного. Коли немає нічого більш цілісного, ніж Україна. Це ж неймовірна історія, яка шокувала світ і довела, що ми – крута нація. Прохання. Зупиніть "експертів", які, сховавшись невідомо де, починають свої тужливі пісні про те, як нам правильно воювати, як правильно вести переговори. Ми знаємо, що робимо. І ми виправимо всі їхні помилки", - йдеться у його зверненні.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк звернувся до "диванних експертів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі