вівторок, 14 березня 2017 08:54

Питання торгівлі з Росією та Донбасом лежить на Кабміні - нардеп

Питання торгівлі з Росією та Донбасом лежить на Кабміні - нардеп
Олександр Дроздик. Фото: 112.ua

Питання торгівлі з Росією та окупованими територіями Донбасу має вирішити Кабінет міністрів.

Таку думку висловив народний депутат Олександр Дроздик в ефірі "112 Україна".

"Треба з людьми говорити. Перший крок Кабмін зробив щодо заборони. Але мають бути й інші. Уряд має показати свою чітку позицію щодо торгівлі з Росією та окупованою територією, щодо заборони Сбєрбанку та інших, за якими стоїть Росія. Крім того, є компанії "ТНК", "Лукойл" та інші. Треба робити кроки щодо заборони діяльності таких компаній, щоб вони не могли тут заробляти гроші.

Блокада має бути не фізичною простими людьми, а економічною з боку держави. Кабмін має встановити, чи ми за енергонезалежність. Повинен бути чіткий план, як її здобувати. Своєю постановою уряд має встановити, торгуємо чи ні, визначити план, який чином і де будемо купувати вугілля, газ", - сказав Дроздик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео розгону блокади у Кривому Торці

Силовики розігнали блокувальників на залізничній станції Кривий Торець в селищі Щербинівка. Затримали 43 протестувальників, які понад місяць перекривали залізничні колії, блокуючи торгівлю вугіллям та іншими товарами з непідконтрольними територіями.

Пізніше всіх затриманих відпустили.

Зараз ви читаєте новину «Питання торгівлі з Росією та Донбасом лежить на Кабміні - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі