четвер, 31 травня 2012 16:34

Після реєстрації кандидатів у хід підуть 100-гривневі купюри - КВУ

Після реєстрації кандидатів у хід підуть 100-гривневі купюри - КВУ
Олександр Черненко підозрює членів ЦВК у підкупі. Фото: elections.cvu.org.ua

За оцінками Комітету виборців України (КВУ), Черкащина входить до трьох областей із найгіршою "нарізкою" виборчих округів. Про це на прес-конференції в Черкасах повідомив голова Комітету виборців України Олександр Черненко, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Такі ж проблеми у Донецькій і Луганській областях. Але там можна це пояснити складним територіальним устроєм, великою кількістю населення. Те, що відбулося з округами в Черкасах, має ознаки корупції щодо членів ЦВК з боку мажоритарних кандидатів. Адже у всіх інших областях процес формування округів відбувся нормально. Після такого розподілу округів немає ніякої гарантії, що ЦВК не буде упереджено ставитись до реєстрації кандидатів-мажоритарників", - сказав Черненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада порізала або знищила округи, де хочуть голосувати за опозицію - Томенко

Основною проблемою майбутніх виборів Черненко вважає підкуп виборців.

"Те, що ми зараз бачимо - це навіть не квіточки. Гречка – це "нєвінниє шалості". Після реєстрації кандидатів у хід підуть 100-гривневі купюри. Це буде набагато серйозніше. Боротися з цим можна двома способами: у правовому полі, і просвітою виборців", - пояснив громадський діяч.

Зараз ви читаєте новину «Після реєстрації кандидатів у хід підуть 100-гривневі купюри - КВУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі