пʼятниця, 28 січня 2011 15:36

Пилипишин нічого не зробив, бо я не дала йому грошей - Герман

Пилипишин нічого не зробив, бо я не дала йому грошей - Герман

Місцеві чиновники не вирішують жодної проблеми без хабаря.

Про це сказала заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, Герман зазначила: "Навіть якщо ти при владі і заходиш до них (чиновників - ред.) чи з листом, чи з проблемами громадян, вони будуть тобі гарно посміхатись, але нічого не зроблять, поки ти їм не дасиш хабаря".

За словами "регіоналки", вона з 2006 року добивається закриття ресторану, який знаходиться в будинку, де проживає чиновниця.

"У 2006 році я пішла до зверхника Шевченківського району Пилипишина. Я його дуже просила не робити у нашому будинку ресторану. Бо всі ці труби повиводили у вікна і нам немає чим дихати. Я писала йому багато листів, будучи вже головою комітету ВР, я говорила з ним особисто у ВР. Але він нічого не зробив, бо я не дала йому грошей. Натомість біля нашого будинку з'явився ще літній майданчик того ресторану", - зауважила Герман, висловивши сподівання, що новий голова київської держадміністрації Олександр Попов сприятиме боротьбі з корупцією серед київських чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин нічого не зробив, бо я не дала йому грошей - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі