вівторок, 20 вересня 2011 11:48

Пікетувальники закидали Раду монетами - "на вечері та Мілани" депутатам

Пікетувальники закидали Раду монетами - "на вечері та Мілани" депутатам

Верховну Раду закидали дріб'язком.

Під час мітингу афганців та чорнобильців площу біля Верховної Ради закидали жменями дрібних монет, який позбирали в кишенях пікетувальники.

"Хлопці!, - звернувся до депутатів один із виступаючих Сергій Ворошилов. - Вам не вистачає матеріальної допомоги? Ми накидаємо вам на вечері та Мілани".

Він перший кинув кілька монет, після нього це зробили й інші.

Як повідомялося раніше парламент пікетують більше тисячі афганців та чорнобильців. Вони вимагають не приймати законопроект №9127, бо він урізає їхні пільги.

"Ми зупинемо прийняття цього закону, а якщо вони не зупиняться - нехай вигрібають", - сказав, виступаючи на мітингу, нардеп Анатолій Гриценко. - Разом прорвемся".

Пізніше спікер Верховної Ради Володимир Литвин запросив до себе мітингувальників, які пікетують парламент. Зокрема, він запросив організаторів мітингу Юрія Андрієва, Олександра Ковальова та ще трьох представників чорнобильців та афганців.

Їх проводили криками: "Успіху вам!". Водночас, з іншого боку мітингу лунало: "Андрієв - зрадник!".

Зараз ви читаєте новину «Пікетувальники закидали Раду монетами - "на вечері та Мілани" депутатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі