середа, 18 листопада 2020 21:30

"Переможу всі віруси і бактерії, які шкодять Україні багато років" - Зеленський записав відео

"Переможу всі віруси і бактерії, які шкодять Україні багато років" - Зеленський записав відео
"Прізвища цих недугів вам добре відомі", - сказав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський отримав повторний позитивний тест на коронавірус. Про це він розповів у відеозверненні, опублікованому у середу ввечері.

"Мій повторний тест, на жаль, поки що позитивний. Однак я продовжую щоденно працювати, це моя робота. Єдина різниця - працюю не на Банковій, а на вулиці Академіка Заболотного", - розповів глава держави.

Зеленський заявив, що почувається краще.

"Запахи вже сьогодні повернулися, сили повертаються, температура знижується. Вірю, що наступне відео буду записувати не з лікарні. Остаточно переможу ковід, щоб повністю та з вашою підтримкою перемогти всі інші віруси та бактерії, які шкодять Україні вже стільки багато років.

Прізвища цих недугів вам добре відомі. І ми обов'язково вилікуємо країну від цієї всієї зарази. Очевидно, що кожна зараза сприйме ці слова на особистий рахунок і на їх телеканалах активізується серіал під назвою "В усьому винен Зеленський". Дуже популярний, до речі, серіал. А тому я продовжу особисто розповідати вам про нашу роботу і про успіхи нашої улюбленої України", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу від коронавірусу померла рекордна кількість українців

Зеленський заявив про достатню кількість ліжкомісць для хворих на Covid-19.

"Готові у разі необхідності оперативно збільшити цю кількість майже у два рази до 91-ї тисячі.

Друге - достатнє забезпечення ліжками з киснем. За минулий тиждень додано плюс 5 тисяч. У планах на цей тиждень - ще декілька тисяч. Зробимо. Держава готова до будь-якого складного сценарію.

Крім цього додатково виділено майже 9 мільярдів гривень на боротьбу з ковідом. Це закупівля експрес-тестів, які отримають сімейні лікарі та бригади швидкої допомоги, забезпечення киснем ліжок у стаціонарах всіх регіонів, придбання необхідного лабораторного обладнання", - сказав президент.

Також Зеленський заявив, що сьогодні прем'єр-міністр провів нараду з представниками бізнесу і "знайшли відповідні рішення".

Крім того заявив про "гарний, предметний діалог" з МВФ.

"Чекаємо наступний транш для України. Це все обов'язково буде. А отже буде фінансова стабільність", - сказав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський та керівник ОП Андрій Єрмак лікуються від Covid-19 у лікарні "Феофанія".

Також коронавірусом інфікувався голова Верховної Ради Дмитро Разумков та його перший заступник Руслан Стефанчук.

Верховна Рада вирішила з середи по п'ятницю не збиратися на пленарні засідання.

Зараз ви читаєте новину «"Переможу всі віруси і бактерії, які шкодять Україні багато років" - Зеленський записав відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі