четвер, 25 серпня 2022 02:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Переломний момент у війні вже почався – Буданов

Переломний момент у війні вже почався – Буданов
Голова розвідки Кирило Буданов розповів про переломний момент в війні. Фото: Українська правда

У війні Росії проти України вже розпочався переломний момент.

Підтвердженням є останні події в окупованому Криму, зокрема, регулярні вибухи, заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в ефірі телемарафону, інформує Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни знають, що HIMARS – це їхній кінець – Буданов

Вони переоцінили свою армію. Окупанти почали розуміти, що їхні війська не такі вже й сильні, системи ППО не такі надійні, а армія не здатна захистити тимчасово захоплену українську територію.

"Це зовсім не друга армія світу і навіть не четверта. І розплата прийде, і розуміння того, що приходить розплата. Ось вона якраз і приходить до людей тоді, коли вони особисто починають бачити та відчувати, що війна не десь там, а це в них", – сказав Буданов.

Білорусь навряд чи буде вторгатися в Україну. Всі чутки про можливий напад нашого північного "сусіда" – це інформаційно-психологічна операція впливу РФ на українців, розповів раніше Буданов.

Системи С-300, які стягнули окупанти до білорусько-українського кордону, не загрожують українцям, оскільки дальність їхнього вогню становить 35 км.

Зараз ви читаєте новину «Переломний момент у війні вже почався – Буданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі