неділя, 20 березня 2022 10:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Переговори Путіна і Зеленського: у МВС припустили, коли відбудеться діалог президентів

Переговори Путіна і Зеленського: у МВС припустили, коли відбудеться діалог президентів
Путін вийде на перемовини тоді, коли захоплять щось серйозне, вважає Денисенко. Фото: ВВС

Резервів і запасу сил російської армії вистачить максимум на 10 днів.

Йдеться про активну фазу бойових дій, тому це умовна цифра, аби говорити про перемовини. Про це заявив радник міністра МВС Вадим Денисенко в ефірі 24 каналу.

"До прикладу, останні 2 дні були не дуже активними, якщо порівнювати з тими, коли бої велися на всіх напрямках", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швейцарія хоче стати посередником між Україною і РФ

Радник також припустив, що президент Росії Володимир Путін вийде на перемовини тоді, коли захоплять щось серйозне. Тобто коли зможе проводити переговори з точки зору сили та підняття градусу.

Всі перемовини, на які йшов Путін, відбувалися після важких втрат для України. Зокрема після Дебальцевого, захоплених катерів та Іловайська, нагадав Денисенко.

"Тому, чесно кажучи, поки це переговори про переговори", – сказав він.

У суботу, 19 березня, президент Володимир Зеленський публічно закликав до прямих переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним. Високопоставлений турецький чиновник заявив, що Путін ще не готовий.

Зараз ви читаєте новину «Переговори Путіна і Зеленського: у МВС припустили, коли відбудеться діалог президентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі