вівторок, 25 лютого 2014 12:15

Печерський суд вирішує, чи оголошувати Януковича в розшук

Печерський суд вирішує, чи оголошувати Януковича в розшук
Фото: lenta-ua.net

Печерський районний суд Києва розглядає питання про оголошення в розшук Віктора Януковича. Про це повідомив на пленарному засіданні Верховної Ради віце-спікер Руслан Кошулинський, відповідаючи на запитання народного депутата від фракції УДАР Ірини Геращенко, передає ЛігаБізнесІнформ.

Кошулинський повідомив, що тільки що цю інформацію йому повідомив телефоном генеральний прокурор України Олег Махницький. Віце-спікер зазначив, що, за словами Махницького, в даний час Печерський суд розглядає відповідне подання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що офіційну інформацію про розшук Віктора Януковича вчора, 24 лютого, не отримали в жодному з правоохоронних відомств , жодне з них також не захотіло брати на себе відповідальність за розшук колишнього президента.

Про те, що Віктор Янукович оголошений в розшук, вчора, 24 лютого, близько 10:00 на своїй сторінці в Facebook повідомив виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ Арсен Аваков. "Інформую: на сьогоднішній ранок порушено кримінальну справу за масових вбивств мирних громадян. Янукович і ряд інших посадових осіб оголошені в розшук", - заявив Аваков.

За даними в.о. глави МВС, після невдалої спроби залишити країну 22 лютого Віктор Янукович відбув до Криму, де зупинився в одному з приватних санаторіїв. Дізнавшись , що туди спрямовуються Арсен Аваков і голова СБУ Валентин Наливайченко, він поспішив зникнути. "З залишилася частиною охорони Янукович у супроводі Андрія Клюєва на трьох автомобілях відбув у невідомому напрямку, відключивши всі види зв'язку", - розповів Аваков.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд вирішує, чи оголошувати Януковича в розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі