субота, 16 січня 2010 16:16

Пасенюк приніс свою гербову печатку ВАСУ на експертизу

Пасенюк приніс свою гербову печатку ВАСУ на експертизу

Виконувач обов"язків голови Вищого адміністративного суду Олександр Пасенюк приніс в Міністерство внутрішніх справ гербову печатку цього суду, яка була у нього, для експертизи її достовірності.

Пасенюк приїхав до будівлі МВС у суботу.

Відповідаючи на запитання журналістів, з якою метою він прибув в міністерство, Пасенюк відповів, що привіз оригінал гербової печатки для проведення МВС експертизи її достовірності, щоб потім вилучити дублікат печатки, який зараз є у першого заступника голови Вищого адмінсуду, що призначив себе в.о. голови цього суду, Миколи Сироша.

Пасенюк також висловив надію на те, що ще до виборів внутрішня ситуація в суді налагодиться.

Він ще раз наголосив, що є єдиним легітимним в.о. голови Вищого адмінсуду.

Нагадаємо, раніше МВС попросило Пасенюка надати гербову печатку Вищого адмінсуду, що була у нього, на експертизу.

15 січня Пасенюк опублікував в газеті "Урядовій кур"єр" офіційне спростування заяви першого заступника голови цього суду Миколи Сироша про втрату гербової печатки суду.

12 січня в оголошенні, надрукованому в газеті "Урядовій кур"єр", Сирош заявив, що гербова печатка Вищого адмінсуду була загублена.

Після цього Пасенюк провів прес-конференцію, на якій спростував цю інформацію, заявивши, що печатка є у нього на зберіганні.

Він додав, що якщо буде виготовлений дублікат печатки, він буде не дійсним.

14 лютого голова Верховного суду Василь Онопенко заявив, що МВС вже виготовило дублікат печатки, який зберігається у Сироша.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Пасенюк приніс свою гербову печатку ВАСУ на експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі