субота, 27 березня 2010 18:50

Партія "За Україну!" буде готуватися до місцевих і парламентських виборів

Партія "За Україну!" буде готуватися до місцевих і парламентських виборів

Сьогодні, 27 березня, у Полтаві пройшла перша обласна партійна конференція нової політичної сили "За Україну!". На неї завітав лідер партії, нардеп В"ячеслав Кириленко.

Перед його приїздом у шахово-шашковому клубі, де відбулася конференція, вимкнули світло.

У вестибюлі нервово ходять помічники Кириленка, допитуються у адміністратора, коли буде світло.

  • Зараз дзвонила, кажуть, скоро.

  • Через скільки хвилин?

  • Та не знаю ж я, це ж робота, щось там поламалося.

Віктор Рябець набирає по мобільному диспетчера Полтаваобленерго.

  • Коли буде світло за адресою майдан Незалежності, 16. Тут зараз має виступати народний депутат. У вас будуть проблеми.

За 10 хвилин світло вмикають.

  • Ура! Слава Богу! – радіє адміністраторка.

На конференцію з області з"їхалося 108 делегатів. Усього на Полтавщині 307 членів партії "За Україну!".

Під час виступу голови обласного осередку Олега Пустовгара світло знов вимикають на 10 хвилин.

  • Це робота в опозиції, - жартує він. – Коли я організовував у Глобиному зустріч із В"ячеславом Чорноволом нині покійним, нам теж колись вимикали світло.

В"ячеслав Кириленко похвалив, що показали реальну кількість членів партії:

"Це добре, що голова обласного осередку Олег Пустовгар показав реальну цифру, а не сказав, що в області 15 тисяч, яких насправді немає. Від цих 307 буде більше користі. Тут сидять люди, які знають, як важко бути українцем навіть в українській державі. Навіть тут, на Полтавщині. З нами багато чесних рухівців, які не погодилися з тим сумнівним напрямком, який нині обрав Рух. Є люди з інших партій і позапартійні. Тут люди, які знають, як робити патріотичну справу і як її не можна робити. Як не треба діяти, щоб не дискредитувати славні українські ідеї.

Кириленко сказав, що національно-демократичні партії сьогодні знаходяться в руїні.

"Є старі націонал-демократичні партії , які існують на папері – є тільки печатка і свідоцтво. Є інші, нібито розгалужені, але в стагнації перебувають, бо є безініціативність і відсутність наполегливої праці. Усі старі націоналістичні партії сьогодні мають ускладнення. Це теж парадокс. Нібито і влади останнім часом було багато, і можливостей у зв"язку з цим. І реалізовувати можна було ідеї, але вийшло все навпаки. Ті в стагнації, ті в руїні, ті розвалені. А українські патріоти, які хочуть мати сильну українську силу, нікуди не ділися. От ми і шукаємо, як свій свого серед чужих. Оце і є пропозиція партії "За Україну!".

На конференції визначили напрями роботи на 2010 рік. Найголовніше завдання – дієва підготовка до місцевих і парламентських виборів. У найближчих планах – відставка Дмитра Табачника з почади Міністра освіти і науки України.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Партія "За Україну!" буде готуватися до місцевих і парламентських виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі