четвер, 23 серпня 2012 20:41

Партія влади так боїться Кличка, що влаштувала йому путч - донецький "УДАР"

Партія влади так боїться Кличка, що влаштувала йому путч - донецький "УДАР"
Голову Донецької облорганізації "УДАРу" намагалися виключити з партії. Фото: Тетяна ЗАРОВНА

Партія Регонів влаштувала в Донецьку путч Віталію Кличку, тому що боїться його.

Про це повідомили в Донецькій обласній організації партії "УДАР".

"Розкол всередині обласної організації партії "УДАР" - це частина спецоперації. Цей задум готувався і розроблявся, змовникам виявлялася і надається допомога від партії влади. ПР злякалася появи на політичній сцені сильного суперника в Донецькій області", - заявив сьогодні в Донецьку Єгор Фірсов, 23-річний голова Донецької облорганізації "УДАРу".

Нагадаємо, члени ради ДОО ПП "УДАР" Руслан Бойко, Олександр Пальченко, Ігор Марусенко, Сергій Окунь і Борис Войнаровський проголосували за виключення з партії донецького глави Єгора Фірсова. 20 серпня вони продемонстрували ЗМІ відповідне рішення з печаткою. Пообіцяли відправити до ЦВК документи про виключення Фірсова. Але офіційний сайт партії "УДАР" того ж дня опублікував спростування, демарш Бойко був названий змовою в дусі ГКЧП (серпневого путчу 1991 року).

"5 бунтівників зібралися на якійсь конспіративній квартирі, і ухвалили рішення взяти на себе керівництво обласною організацією", - йдеться в офіційному повідомленні.

Єгор Фірсов не виключає, що лідер "гекачепістів" Руслан Бойко спочатку був включений до лав молодої політсили з метою підірвати її зростаючий авторитет. "УДАР" Фірсов вважає єдиним реальним конкурентом ПР на теренах Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецька опозиція обурена: члени "Батьківщини" йдуть до "УДАРу", який тримає зв'язки з "регіоналами"

Віталій Кличко, за словами Фірсова, не здивований спробою перевороту всередині його партії в Донецьку.

"Ніхто не приголомшений - ми ж розуміємо, що живемо в Україні, а я тут перебуваю в Донбасі. Реакція однозначна - була спроба рейдерського захоплення партії. Так було і в "Нашій Україні" свого часу, так само вкрали ключі від партії у Михайла Прохорова в Росії, такі випадки бували...", - зазначив політик.

Фірсов звернувся з заявою з приводу підробки документів і шахрайства в Донецьку облпрокуратуру.

"Вони підробили печатку або підробили документ на комп'ютері - нехай у цьому розбираються правоохоронні органи, але справжня печатка зберігається в мене в сейфі, під ключем. Вони привласнили партійну атрибутику, все це - з метою дискредитувати партію. ??У Бойка є певна символіка, яка зберігається у нього вдома, під подушкою. Вони можуть тепер встановити намет біля смітника, уявляєте якщо наші листівки будуть розклеєні на сміттєвих баках! Ми будемо забирати у Бойка намети. У не членів партії не повинно бути такої кількості нашої символіки", - зауважив він.

Фірсов упевнений, що Бойко та інші змовники були якимось чином зацікавлені вести підривну діяльність.

"Чим саме зацікавили Бойка, чим його мотивували - це не знаю, але думаю, що зацікавили його фінансово", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Партія влади так боїться Кличка, що влаштувала йому путч - донецький "УДАР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі