пʼятниця, 31 жовтня 2008 13:12

Парламентські і президентські вибори можуть пройти одночасно - Грач

У 2008 році вибори неможливо вже провести. Навіть якщо сьогодні після свого РНБОУ Віктору Андрійовичу знову спаде в голову повернутися до указного права в цій частині. Їх просто не буде

Про це заявив народний депутат від Компартії України Леонід Грач, коментуючи можливість проведення парламентських виборів цього року.

За його словами, поза всяким сумнівом, процес парламентських перевиборів може поновитися в новому році.

"Непрогнозованість, непередбачуваність і безвідповідальність самого Ющенка і Тимошенко, що грає разом з ним в такі ж ігри, також Партію регіонів, не дає підстав говорити про можливість політичної стабільності і підстав сподіватися на те, що вибори будуть у строк, а не будуть дострокові", - заявив політик.

За його словами, "одна справа вибори цього року, а інша - в наступному". Якщо виборча кампанія почнеться в наступному році, то тоді в один ряд стануть і президентські і парламентські вибори, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Парламентські і президентські вибори можуть пройти одночасно - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі