пʼятниця, 02 вересня 2016 12:34

"Опозиційний блок" вимагає припинити переслідування Новинського та інших представників опозиції

"Опозиційний блок" вимагає припинити переслідування Новинського та інших представників опозиції

"Опозиційний блок" вимагає припинити переслідування стосовно Вадима Новинського та інших представників опозиції. Про це йдеться в заяві "Опозиційного блоку", розміщеній на офіційному сайті партії.

"Влаштоване владою цькування щодо нашого колеги Вадима Новинського - продовження політичних репресій, які влада з політичних причин незаконно проводить проти опозиції.

Це відбувається на тлі політичного бандитизму в Одесі і Харкові, де радикальні угруповання залякують людей, фізично розправляються з опонентами і нападають на кінотеатри через показ фільму російською мовою.

Влада не може впоратися з криміногенною ситуацією в країні, втрачає залишки політичного рейтингу і, внаслідок цього, йде на поводу у радикалів.

У влади немає жодної законної підстави для переслідування Вадима Новинського. Реальна причина кампанії проти депутата від "Опозиційного блоку" - його принципова позиція щодо проведеної владою політики та активна підтримка Української православної церкви, переслідування якої ведуть радикали у владі і на вулиці.

Влада зловмисно створює в країні атмосферу глобальної нетерпимості до іншої точки зору, нетерпимості до прихильності до іншої церкви, грубо зневажає базовий принцип демократії - верховенство права.

"Опозиційний блок" вимагає від влади припинення політрепресій, цькування Української православної церкви.

Влада натомість повинна займатися нестримним зростанням тарифів і катастрофічним падінням економіки.
Якщо влада не може або не хоче ними займатися, вона повинна знайти в собі сміливість і оголосити про це.

"Опозиційний блок" наполягає, що тільки дострокові вибори парламенту і зміна влади повернуть в Україну порядок і демократичну законність" - йдеться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" вимагає припинити переслідування Новинського та інших представників опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі