вівторок, 03 грудня 2013 18:22

Опозиція звинуватила Компартію у пособництві владі та "Беркуту"

Комуністична партія також несе відповідальність за погроми та кривавий розгін Євромайдану у Києві.

Про це у Штабі національного спротиву заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Комуністи показали свою ницість — вони нібито заявили про бажання відправити уряд у відставку, а зрештою не погодились підтримати навіть свій проект. Коли дійшло до діла, з'ясувалось, що вони навіть не зареєстрували свій проект постанови у секретаріаті", - зазначив Тягнибок.

"Це означає, що і комуністи несуть відповідальність за погроми і кривавий розгін мирної акції у центрі столиці", - пояснив нардеп.

Він запевнив, що Майдан буде стояти й надалі.

"Ми не збираємось розходитись. Вважаємо, що наше блокування адмінбудівель є правильним. Сьогодні ми розпочали блокування будівлі Адміністрації президента. Саме в його руках є ще шанс змінити ситуацію в країні — відправити уряд в відставку", - зауважив політик.

В іншому випадку, за його словами, це загрожує розколом країни.

"Такий сценарій є на Банковій. Росія зацікавлена, щоб в Україні лилось більше крові. Аби сценарій цей не був реалізований, президент зобов'язаний погодитись на наші умови", - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція звинуватила Компартію у пособництві владі та "Беркуту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі