вівторок, 07 серпня 2012 14:43

Опозиція вимагає від ЦВК зняти з реєстрації колишнього "бютівця"

Опозиція вимагає від ЦВК зняти з реєстрації колишнього "бютівця"
Турчинов подав заяву, оскільки кандидата помилково зарахували в ряди опозиції. Фото: liga.net

Партія "Батьківщина" звернулась до Центральної виборчої комісії  з вимогою зняти з реєстрації Богдана Дубневича, якого ЦВК своєю постановою зареєструвала кандидатом у народні депутати України від цієї політичної сили по одномандатному виборчому округу № 118.

Про це повідомляє  прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог порівняв опозицію з мультфільмом: "Тимошенко прийде і запустить капцем у тих, хто формував список без неї"

Відповідну заяву подано до Центральної виборчої комісії за підписом Першого заступника голови партії Олександра Турчинова.

"Дубневич Богдан Васильович не є членом партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Він вийшов з партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" 28.08.2010 року. Згідно діючого статуту партії (пункт 3.13) повторний прийом у партію не можливий протягом двох років. Тому на день подання документів до Центральної  виборчої комісії Дубневич Богдан Васильович не був членом партії  всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Інформація щодо партійності даної особи є недостовірною і не відповідає дійсності", - наголошується у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати від Об'єднаної опозиції присягнули на вірність українському народу

"Просимо вжити необхідних заходів щодо виправлення у постанові № 147 від 03.08. 2012 року поданої інформації про кандидата у народні депутати України Дубневича Богдана Васильовича", - наголошує Турчинов у заяві до ЦВК.

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати України по 118 одномандатному виборчому округу Б.Дубневича, вказавши в постанові про реєстрацію №147 від 03.08.2012 року його членство в партії "ВО "Батьківщина".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вимагає від ЦВК зняти з реєстрації колишнього "бютівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі