понеділок, 06 серпня 2012 20:30

Опозиція та влада ведуть на вибори збанкрутілих політиків - експерт

Опозиція та влада ведуть на вибори збанкрутілих політиків - експерт
Фото: islam-karimov.livejournal.com

Наступні парламентські вибори суттєво не оновлять склад Верховної Ради.

Таку думку висловив президент центру системного аналізу та прогнозування Ростислав Іщенко в ефірі "Ера-FM".

"Я думаю, що тих, хто все ще продовжує пов'язувати вибори з оновленням, давно треба лікувати. Тому що якщо упродовж кількох виборчих циклів одні й ті ж політики приходять в один і той самий парламент і формують одні й ті самі уряди і нічого хорошого не відбувається, то вибачте, очікувати, що наступного разу щось зміниться, не доводиться", - сказав він.

За його словами, суттєво не зміниться й політика в державі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набув чинності скандальний закон про держзакупівлі

"А у цій ситуації ми бачимо, що і опозиція, і влада приводять у черговий раз майже одних і тих же збанкрутілих політиків. Відповідно, незалежно від того, хто переможе, хто зуміє сформувати парламентську більшість і хто зуміє нав'язати свою волю при формуванні уряду, за великим рахунком, нічого не зміниться. Ці люди по-іншому управляти не можуть. Вони все одно будуть шукати можливість ще щось приватизувати, за рахунок кредитів, податків чи того, що їм на голову гроші зваляться, наповнити бюджет, щоб його розтягнути у власних інтересах", - зазначив Іщенко.

Зазначимо, 9 серпня ЦВК завершить реєстрацію кандидатів

Зараз ви читаєте новину «Опозиція та влада ведуть на вибори збанкрутілих політиків - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі