субота, 04 серпня 2012 08:31

Гузар порадив українцям, йдучи на вибори, позбутись зайвих емоцій

Гузар порадив українцям, йдучи на вибори, позбутись зайвих емоцій
Любомир Гузар закликав зробити безпристрасний політичний вибір. Фото: ukrslovo.org.ua

Екс-глава Української греко-католицької церкви (УГКЦ) Любомир Гузар закликав українців мудро поставитись до парламентських виборчих перегонів й зробити безпристрасний вибір.

Про це єпископ УГКЦ зазначив в ефірі 5 каналу.

"Ми мусимо старатись зробити справжній вибір, а не лише голосувати. Народ має мудро поставитись. Не треба ніяких пристрастей, зайвих емоцій. Треба спокійно і холоднокровно застановитись", - зауважив Гузар.

Перед здійсненням остаточного вибору він порадив замислитись над тим, яку партійну ідеологію представляє певна політична група чи окремий кандидат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-глава УГКЦ не побачив різниці між владою та опозицією - обидві погано думають і багато говорять

Кардинал також відзначив, що в українських політичних діячів не має бути політики задля політики чи грошей.

"Але, на жаль, зацікавленням наших політичних груп є навіть не окремі особи-лідери, а гроші. Задля грошей вони все роблять і поводять себе так, як поводяться задля грошей", - уточнив Гузар.

Він підкреслив, що предстоятелі українських церков вже звернули на це увагу й закликали політиків позбутись способу матеріалістичного мислення.

"Нам треба жити згідно духовних цінностей. На першому місці в політиці має бути людина, яку треба пошанувати і зрозуміти", - підсумував Гузар.

 

Зараз ви читаєте новину «Гузар порадив українцям, йдучи на вибори, позбутись зайвих емоцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі