четвер, 26 липня 2012 14:04

Опозиція перенесла дату свого з'їзду на 30 липня

Опозиція перенесла дату свого з'їзду на 30 липня
Турчинов заявив про чергові провокації влади. Фото: politpressa.com

Об'єднана опозиція перенесла свій з'їзд з 31 на 30 липня.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"У зв'язку з тими провокаціями, які зробила влада, що на на 31 липня призначено черговий фарс - суд на Юлією Тимошенко, а також вони готують провокацію у вигляді чергового антиконституційного заходу в Верховній Раді, з'їзд Об'єднаної опозиції вирішено проводити 30 липня", - сказав він

Крім того, політик відмовився називати першу п'ятірку списку Обєднаної опозиції. За його словами, ця інформація буде оприлюднена тільки на з'їзді й до цього про це говорити неправильно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднана опозиція офіційно завершила узгодження кандидатів

У свою чергу, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок нагадав, що з'їзд його партії відбудеться 1 серпня.

Нагадаємо, що з'їзд Об'єднаної опозиції мав відбутися 31 липня. Але на попередньому судовому засідання у справі Тимошенко щодо діяльності корпорації ЄЕСУ оголошено про перенесення засідання саме на 31 липня.

Крім того, цього дня, можливо, відбудеться позачергова сесія Ради, на якій планується вирішити питання щодо законопроекту народних депутатів від фракції партії регіонів про засади державної мовної політики. Але поки точної інформації, чи відбудеться позачергове засідання парламенту, немає.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція перенесла дату свого з'їзду на 30 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі