неділя, 16 травня 2010 10:33

Опозиція обіцяє слідкувати за Лужковим

Опозиція обіцяє слідкувати за Лужковим

У разі зняття з мера Москви Юрія Лужкова статусу персони нон грата в Україні, українська влада буде нести відповідальність за його висловлювання щодо нашої держави.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" В'ячеслав Кириленко.

"Раніше Лужков і Затулін робили заяви, несумісні з поняттями державного суверенітету та територіальної цілісності України. Не думаю, що їхні погляди змінились. Тепер вони будуть їздити до нас, скільки за вгодно, і говорити, що забажають. І я не думаю, що Лужков чи Затулін будуть приїздити сюди, щоб мовчати", - зауважив він.

Депутат пообіцяв, що опозиція відреагує на антиукраїнські висловлювання Лужкова і Затуліна. "Ми будемо відстежувати всі їхні виступи. Якщо буде повторюватись все те, що вони собі раніше дозволяли, і за що отримали заборону на в'їзд до України, то будемо вимагати від влади реагування. Але якщо реакції не буде, значить, вона з ними заодно. Тоді ми будемо збиратися і вирішувати, як нам діяти", - зазначив Кириленко.

Нагадаємо, Сєвєродонецька міськрада просить президента Віктора Януковича зняти з мера Москви Юрія Лужкова статус персони нон грата в Україні.

Таке звернення депутати Сєвєродонецької міської ради (Луганська область) ухвалили у четвер.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція обіцяє слідкувати за Лужковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі