неділя, 26 жовтня 2014 18:57

"Опозиційний блок" масово розсилає смс з агітацією виборцям - Соболєв

"Опозиційний  блок" масово розсилає смс з агітацією виборцям  - Соболєв
Фото: 0629

Як на Сході, так і на Заході виборці отримують агітаційні смс від "Опозиційного блоку".

Про це заявив Сергій Соболєв, голова фракції "Батьківщина" в Верховній Раді.

За словами Соболєва до 18:00 "Батьківщина" нарахувала близько тисячі порушень по всій країні.

"Практично всі бійці в зоні АТО проголосували за виключенням міста Щастя - там не відкрилися виборчі дільниці. Масово розсилаються повідомлення з агітацією виключно "Опозиційного блоку". Такі смс отримали люди на виборчих дільницях. В ряді регіонів виявлені спроби винести порожні бюлетені — спроби зробити "каруселі" .Також виявлені кілька спроб виборців сфотографувати своє воєвиявлення в кабінці, що теж свідчить про карусель",- зазначив він.

"Найбільша явка на 12:00 в Кіровоградській та Чернігівській областях, а це якраз ті області, де зафіксована найбільша кількість підкупів, під час виборчої агітації. Це означає, що фактично люди відзвітували перед тими, хто купував їхні голоси. І це дуже прикро", - сказав він.

В Чернігівській області були зупинені спроби організовувати підвезення людей на дільницю.

За словами Соболева, на 18:00 немає і 50% явки. На територіях близьких до АТО явка 22-27%, в центральних регіонах — 30-34%, низька явка в Одеській та Херсонській областях — 25-27%.

"Ключові порушення та маніпуляції з виборцями завжди відбуваються в останні дві години, тому наступає найважливіший час" — сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" масово розсилає смс з агітацією виборцям - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі