вівторок, 28 грудня 2010 12:12

Онопенко не збирається у відставку через затримання зятя

Онопенко не збирається у відставку через затримання зятя

Голова Верховного суду Василь Онопенко не збирається у відставку.

Про це він сказав журналістам під час презентації своєї книги "Мені судилося".

"Це не прощальний акорд", - запевнив він. - У мене була розмова з Президентом Януковичем. Я йому сказав: "Ви знаєте мою позицію. Можливо, я незручний голова ВСУ. Я вас запитую: чи піти мені у відставку? Як я поступлю — це інше. Але я запитую". Він мені відповів: "Багато людей хочуть, щоб ви пішли". Я його спитав : "А ви, як Президент?" - "А Президент не хоче".

Онопенко не захотів давати правову оцінку стосовно затримання його зятя Євгена Корнійчука.

"Можу сказати одне.Півтора року тому проти нього вже було порушена кримінальна справа з цього приводу. І вона була закрита. Порушувати знову по факту? Суд повинен дати оцінку цьому", - вважає Онопенко

Він висловив стурбування, що в країні не спостерігається однакового підходу до всіх чиновників.

"Нехай відповідають і ці, хто так легко порушує кримінальні справи. До того ж має діяти презумпція невинності. А у нас не встигають порушити справу, як з усіх боків на людину вішають клеймо злочинця", - впевнений голова ВСУ.

Онопенко сказав, що під час обшуку у офісі партії УСДП вилучили ноутбуки , мобільні телефони, якими колись користувався Корнійчук. Обшукували не тільки партійний офіс.

"На дачі робили обшук та в інших багатьох місцях", - повідомив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Онопенко не збирається у відставку через затримання зятя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі