вівторок, 15 травня 2007 16:18

Омельченко - у реанімації

Прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом ДТП, у якому зранку постраждав депутат V скликання Григорій Омельченко. Зараз Григорій Омельченко перебуває у нейрохірургічному відділенні Центрального військового шпиталю.

У депутата зламана нога, черепно-мозкова травма та безліч синців. У медичному закладі розповіли, що постраждалий зараз перебуває у реанімації, стан його здоров"я стабільний. Пригода сталася приблизно о 9.30. Омельченко саме переходив дорогу у центрі Києва - на Печерську, на нього наїхав автомобіль Нісан, за кермом якого перебував киянин. Водія затримали, він дає свідчення.

Григорій Омельченко є 7-им номером у списку Блоку Юлії Тимошенко. У Верховній Раді він очолює підкомітет, який опікується боротьбою з організованою злочинністю. Водночас його кандидатуру висувають на посаду голови тимчасової слідчої комісії парламенту, яка розслідує обставини отруєння 2004-го року кандидата у Президенти Віктора Ющенка, повідомляє "5 канал".


Зараз ви читаєте новину «Омельченко - у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі