вівторок, 11 серпня 2020 17:28

Окружний адмінсуд повернув прокурорам підозри проти Вовка і Ко

Окружний адмінсуд повернув прокурорам підозри проти Вовка і Ко
ОАСК повернув до Офісу генерального прокурора підозру проти Вовка. Фото: 24 канал

Окружний адміністративний суд Києва повернув прокурорам підозри, вручені голові суду Павлу Вовку та чотирьом його колегам. В ОАСК стверджують, що документи вручили неналежним чином - їх нібито залишили на стільці замість того, щоб вручити особисто.

"У разі тимчасової відсутності особи за місцем проживання повістка для передання їй вручається під розписку дорослому члену сім'ї особи чи іншій особі, яка з нею живе, житлово-експлуатаційній організації за місцем проживання особи або адміністрації за місцем її роботи. Водночас чинне законодавство в жодному нормативно-правовому акті не містить визначення поняття "адміністрації за місцем роботи", - зазначили в повідомленні на сайті ОАСК.

В ОАСК також наголосили, що в зазначених документах, які суд повернув до Офісу генерального прокурора, не було вказано відомостей про дату, місце, час, спосіб та дані осіб, кому саме повинні були здійснити повідомлення про підозру, не кажучи про подальше роз'яснення прав підозрюваних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертиза підтвердила, що на плівках НАБУ говорить глава ОАСК Вовк

Голові ОАСК Павлу Вовку і ще чотирьом людям НАБУ повідомило про підозру у створенні злочинної організації і захопленні влади. Підозри ґрунтуються на вивченні записів розмов у кабінеті Вовка, частину яких було опубліковано 2019 року. У будівлі суду того ж дня провели обшуки.

Зараз ви читаєте новину «Окружний адмінсуд повернув прокурорам підозри проти Вовка і Ко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі