пʼятниця, 07 березня 2014 10:46

"Зворотного зв'язку з Кримом у Києва немає, проводити чемпіонат просто нерозумно" - гендиректор "Таврії"

"Зворотного зв'язку з Кримом у Києва немає, проводити чемпіонат просто нерозумно" - гендиректор "Таврії"
Бойцан: "Ситуація змінюється навіть не кожну годину, а кожну хвилину". Фото: sctavriya.com

У "Таврії" ще будуть радитися з керівництвом клубу з приводу участі в чемпіонаті України.

Про це заявив гендиректор сімферопольського клубу Олександр Бойцан.

"Перед початком засідання у федерації футболу України з питання відновлення чемпіонату України позиція "Таврії" була такою, що ми були готові до того, щоб продовжити змагання. Однак у той же час ми не відірвані від того, що відбувається в Україні, і зокрема в Криму. Зараз ситуація змінюється навіть не кожну годину, а кожну хвилину. Якраз після того, як було прийнято рішення про відновлення чемпіонату 15 березня, у Верховній Раді Криму було оголошено про приєднання Криму до Російської Федерації. Тому поки можу сказати, що після повернення в Сімферополь ми будемо радитися з керівництвом клубу і приймати рішення", - сказав він.

"Зараз в Києві нам повідомили, що в СБУ та МВС зворотного зв'язку з Кримом немає, тому, очевидно, доведеться радитися і з новою владою. І тільки потім можна буде говорити про подальшу долю "Таврії" в чемпіонаті України", - зазначив він.

При цьому зауважив, що відновлення чемпіонату несе загрозу життю гравців.

"На жаль, обстановка в регіоні зараз така, що ризикувати життям футболістів я не можу. У нас багатонаціональна команда, і проводити матч 15 березня просто небезпечно і нерозумно. Тільки після всіх консультацій з керівництвом та інвесторами клубу, які вкладають у нього гроші, буде прийнято рішення про подальші кроки "Таврії" і про те, коли команда повернеться зі зборів у Туреччині", - підкреслив він.

Нагадаємо, в рамках 21-го туру чемпіонату України, який має відбутися 14-16 березня, "Таврія" на своєму полі приймає київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Зворотного зв'язку з Кримом у Києва немає, проводити чемпіонат просто нерозумно" - гендиректор "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі