пʼятниця, 25 квітня 2014 23:54

Нємцов: Путін прагне зірвати вибори в Україні за будь-яку ціну

Нємцов: Путін прагне зірвати вибори в Україні за будь-яку ціну
Борис Нємцов. Фото: lenta-ua.net

Президент Російської Федерації Володимир Путін хоче зірвати вибори в Україні, оскільки у нього є свій кандидат — четвертий глава української держави Віктор Янукович.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив російський опозиційний політик Борис Нємцов.

Нємцов зазначив, що Путін зацікавлений у зриві президентських виборів в Україні.

"Мета Путіна - зірвати вибори, оголосити вибори нелегітимними, тому що у Путіна є свій кандидат. Його прізвище — Янукович", - уточнив політик.

На його переконання, Путін використовує всі засоби, щоб тільки не дати провести вибори в Україні.

Нагадаємо, раніше Кремль неодноразово заявляв, що вважає вибори в Україні нелегітимними, а четвертого президента Віктора Януковича - легітимним главою держави.

Президентські вибори в Україні відбудуться 25 травня. Участь у виборчих перегонах беруть 23 кандидати.

За даними соціологічного дослідження, проведеного 9-16 квітня цього року Центром Разумкова, лідером на президентських виборах буде Петро Порошенко. 32,9% з 6200 опитаних респондентів готові проголосувати за нього.

Другу позицію серед потенційних лідерів на виборах посідає Юлія Тимошенко — 9,5%. На третьому місці Сергій Тігіпко, що має 5,1%. Михайла Добкіна наразі готові підтримати 4,2% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Нємцов: Путін прагне зірвати вибори в Україні за будь-яку ціну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі