середа, 02 квітня 2008 16:01

Нємцов про діяльність Тимошенко: "Я думав, що буде гірше"

Російський політик Борис Нємцов вважає, що прем"єр-міністру України Юлії Тимошенко частково вдалося виправити помилки, яких вона припустилася за часів свого першого прем"єрства.

Таку думку він висловив сьогодні, коментуючи результати діяльності нового уряду.

"Я вважав, буде гірше. Від мене почути таку високу оцінку діяльності Юлії Володимирівни – велика рідкість", - сказав Нємцов.

На його думку, Тимошенко вдалося винести уроки з її власних помилок 2005 року. "Помилки у неї бути такі – всі вважали, що вона помаранчева принцеса, а вона поводилася як червоний диктатор", - сказав Нємцов. При цьому російський політик зауважив, що на сьогодні прем"єр-міністр поводиться обережніше.

При цьому Нємцов зазначив, що повернення вкладів вкладників Ощадбанку СРСР було обіцянкою БЮТ під час виборчої кампанії, і голова уряду її виконує. "Тільки треба розуміти, що зростання цін на продукти харчування – це наслідки тих обіцянок", - сказав він, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Нємцов про діяльність Тимошенко: "Я думав, що буде гірше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі