вівторок, 13 травня 2014 02:35

"Няш-мяш" та Царьов потрапили до "чорного" списку ЄС

"Няш-мяш" та Царьов потрапили до "чорного" списку ЄС
topnews.ru

Відсьогодні у "чорних" списках Євросоюзу - вже понад шістдесят осіб, росіян та українців, винних у дестабілізації становища в Україні. Про останні адресні санкції оголосили після завершення наради міністрів закордонних справ Євросоюзу, йдеться у сюжеті ТСН.

За інформацією кореспондента ТСН Ростислава Хотина, Євросоюз розширив список санкцій на 13 осіб, нині у списку знаходиться 61 особа росіян і українців, які причетні до відторгнення Криму від України. Через події на сході України з'явилася і нова категорія – "за підрив стабільності та безпеки України".

Цим росіянам та українцям заборонений вїзд до Євросоюзу, а їхні активи у ЄС – заморожені.

У свою чергу, в офіційному журналі ЄС у понеділок з'явилися конкретні призвища осіб, які поповнили санкційний список, серед яких, зокрема, народний депутат України Олег Царьов, самопроголошені лідери псевдо республік Донбасу, в тому числі Слов'янська, В'ячеслав Пономарьов, генпрокурор Криму Наталія Поклонська та інші, пише "Інтерфакс-Україна".

В "російську частину" списку увійшли перший заступник начальника Адміністрації Президента Росії В'ячеслав Володін, командувач ВДВ Росії Володимир Шаманов, голова Юридичного комітету Думи Володимир Плігін. 

Зараз ви читаєте новину «"Няш-мяш" та Царьов потрапили до "чорного" списку ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі