понеділок, 30 липня 2018 17:27

Новий рік останніми роками святкую в компанії Медведчука - Шуфрич

Новий рік останніми роками святкую в компанії Медведчука - Шуфрич

Чому Нестор Шуфрич не називає Росію державою-агресором, які стосунки пов'язують його з Віктором Медведчуком, як керував країною Янукович і чи повернеться Онищенко до України, народний депутат розповів у інтерв'ю ТСН.

Член партії "За життя", народний депутат України Нестор Шуфрич — майстер спорту зі стрільби з лука. Його неодноразово бачили в компанії спецпредставника з питань гуманітарного характеру в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Віктора Медведчука.

"За його оцінкою, з Росією краще співпрацювати. Позиція Віктора: з Росією мають бути прагматичні дружні стосунки. Чи впливає його особисте ставлення до Путіна і Путина до нього? Безумовно, впливає", — сказав Шуфрич.

Відповідаючи на питання, чи ставить Медведчук президенту РФ питання про присутність російських військ на Донбасі, Шуфрич сказав, що про це не знає.

"Навіщо звинувачувати людину, з якою ти хочеш вирішити питання заради своєї країни, якщо це звинувачення не дасть жодних результатів? Я не знайомий з Путіним особисто", — додав він.

Те, що Медведчук і Путін мають близькі кумівські стосунки, Шуфрич називає "здоровим чоловічим розкладом".

І сам він займає ту позицію, яка, за його словами, відповідає інтересам України. Називати Росію агресором нардеп відмовився.

Коментуючи інформацію про сімейний відпочинок у Криму, народний обранець розповів кумедний випадок, що стався на дачі Горбачова.

"Всі боялися тоді відпочивати на тій дачі, адже кожен, хто там був, потім вирушав у відставку. А він (Медведчук — Ред.) не пішов", — розповів нардеп. Новий рік Нестор Іванович кілька років поспіль зустрічає в компанії екс-голови Адміністрації президента Кучми.

За словами народного обранця, до Юлії Тимошенко він завжди ставився з великою повагою.

"Це людина, яка вміє боротися, найскладніший політичний опонент", — зазначив Шуфрич.

Що стосується біглого екс-президента Януковича, то він, за словами Шуфрича, "в караоке співав краще, ніж керував країною".

Відповідаючи на питання, чи повернеться нардеп-втікач Онищенко до України, Шуфрич дав ствердну відповідь.

"Абсолютно переконаний. До нього в Іспанію я не літаю, але з одруженням і народженням сина привітав", — уточнив народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Новий рік останніми роками святкую в компанії Медведчука - Шуфрич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі