вівторок, 22 лютого 2022 08:53

"Нова Берлінська стіна?" - Резніков про "визнання" Росією ЛДНР

"Нова Берлінська стіна?" - Резніков про "визнання" Росією ЛДНР
Росія "визнанням незалежності" ОРДЛО - окуповані райони Донеччини та Луганщини - відкрито визнала агресію проти України - Резніков. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Міністр оборони України Олексій Резніков відреагував на визнання Росією окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Кремль своїм рішенням визнав власну агресію проти України, а не ЛДНР, наголосив Резніков у Twitter.

"Ми зберігаємо впевненість і спокій. Ми готові і здатні захистити себе і свій суверенітет. Світ не може мовчати. Санкції? Ще одна цеглина в стіні? Нова Берлінська стіна?", - написав голова Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони просить українців не поширювати інформацію щодо переміщення ЗСУ

21 лютого президент Росії Володимир Путін визнав так звані ЛНР та ДНР "незалежними республіками". Він також виклав власну версію історії за останні 105 років і повторив тезу російської пропаганди, що сучасна Україна "була створена більшовицькою Росією".

Після цього Путін підписав указ про введення російських військ до окупованого Донбасу. Ідеться про нібито "миротворців".

Зараз ви читаєте новину «"Нова Берлінська стіна?" - Резніков про "визнання" Росією ЛДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі